Veelgestelde vragen

Afhankelijk van de extra services die u wenst geven wij vooraf het aantal kilometers aan dat maximaal met uw voertuig zal worden gereden.

Dit aantal zal bestaan uit de som van de afstand locatie – vertrekhal vice versa, vermeerderd met het te rijden aantal kilometers voor het laten uitvoeren van de gewenste extra services.

Bij een Shuttle Service-contract maakt u die keus zelf.

Na aankomst en parkeren op ons terrein kunt u de sleutels aan ons afgeven, wij bewaren deze voor u in onze kluis. Hoewel het onze voorkeur heeft de sleutels in ons bezit te hebben om bij eventuele calamiteiten de voertuigen te kunnen verplaatsen, kunt u er toch voor kiezen de sleutels in uw bezit te houden.

TIP: lever uitsluitend de autosleutels in en verwijder huis- en andere sleutels.

Ja, zodra u na aankomst uw bagage in ontvangst heeft genomen neemt u contact met ons op en komen wij u direct met onze shuttle service ophalen op de afgesproken plek bij de vertrekhal.

Als u ons het vluchtnummer doorgeeft houden wij de landingstijd in de gaten om zo snel mogelijk voor u klaar te staan.

De shuttlebus rijdt op aanvraag en net zo vaak als nodig is om iedereen zo snel mogelijk naar Schiphol te brengen. Onze parking ligt op 4 minuten van de vertrekhal dus hoeft u nooit lang te wachten.

Binnen uw contract kunt u tot 24 uur vóór het tijdstip van de gereserveerde diensten gratis annuleren, middels een e-mail naar info@airportbusinessparking.nl.

Uw annulering is pas definitief na bevestiging van onze zijde.

Controleer uw spamfilter indien de bevestiging niet direct binnenkomt.

Ontvangt u geen bevestiging, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op.

Binnen het met u afgesloten contract op bedrijfsnaam, kenteken en vaste bestuurder heeft u de optie om een ander kenteken en bestuurder door te geven. U bent in de mogelijkheid om gratis een zakenrelatie of familielid de beschikking over uw parkeerplaats en de shuttle service te geven.

Dit dient wel 24 uur voorafgaand aan ons per email bekend te zijn gemaakt.

Conform het contract heeft u rechtop 24/7 gebruik door 1 persoon van de shuttle service.

Mogelijk wilt u medereizigers ook met de shuttle service mee laten rijden.

Dit kan en kost € 5,- per persoon extra. Deze service geldt dan ook voor de shuttle service bij terugkomst. Echter uitsluitend mogelijk bij 24 uur voorafgaand aan ons per email gemeld.

Afrekenen bij shuttle service heenreis.

Uiteraard worden de landelijke richtlijnen in acht genomen.

Onze shuttlebussen worden voorzien van veiligheidverhogende voorzieningen en zullen (al dan niet) verplichte mondkapjes aan passagiers worden verstrekt.

Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op.

Uw eigen parkeerplek op 4 minuten van de vertrekhal

Betrouwbaar, veilig en 24/7 beschikbaar!

Zoals in onze eerdere berichtgeving aangegeven hebben wij onze dienstverlening per 1 juni 2022 stopgezet. Personeelstekort en de enorme impact van de bij iedereen bekende problemen op de luchthaven Schiphol lagen hieraan ten grondslag. Vertraagde bagageafhandeling, wijziging en uitval van vluchten waren de oorzaak dat wij onze dienstverlening niet meer op het door ons gewenste niveau konden uitvoeren.

 

Wel waren wij zeer verrast door de vele positieve en begripvolle reacties op ons besluit om onze activiteiten (voorlopig) stop te zetten. Hieruit bleek een grote tevredenheid over onze wijze van dienstverlening met de nadruk op service en klantvriendelijkheid.

 

De nog steeds voortdurende Schipholproblematiek en de huidige energiecrisis geven ons nog niet het vertrouwen om onze dienstverlening weer te herstarten. Wij zullen de ontwikkelingen afwachten en hopen voorjaar 2023 een definitieve beslissing te kunnen nemen.

 

Wij danken alle onze cliënten voor het vertrouwen in en de blijken van waardering voor onze activiteiten.

 

Verder wensen wij u allen prettige feestdagen en een goed 2023

 

Airport Business Parking en 123 Parking
Cees van Altena en Debby Loevesijn

Stop dienstverlening tot voorjaar 2023