Maak kennis met het team van Airport Business Parking

Betrouwbaarheid en hoogwaardige service staan bij ons centraal

Bij Airport Business Parking weet u met wie u te maken hebt. Debby heeft jarenlange ervaring in deze business. Cees staat garant voor de bewaking van de kwaliteit van onze dienstverlening. We streven naar persoonlijk contact met onze klanten. We werken enkel met betrouwbaar, senior personeel.

De organisaties met wie we samenwerken, bijvoorbeeld voor onze extra premium services, zijn vooraf gecontroleerd op hun wijze van dienstverlening. Zo bent u gegarandeerd van kwaliteit.

Betty Loevesijn

Debby Loevesijn

Directeur

debby@airportbusinessparking.nl
+31 (0)6 420 91 108

Cees van Altena

Cees van Altena

Directeur

cees@airportbusinessparking.nl
+31 (0)6 532 43 822

Zoals in onze eerdere berichtgeving aangegeven hebben wij onze dienstverlening per 1 juni 2022 stopgezet. Personeelstekort en de enorme impact van de bij iedereen bekende problemen op de luchthaven Schiphol lagen hieraan ten grondslag. Vertraagde bagageafhandeling, wijziging en uitval van vluchten waren de oorzaak dat wij onze dienstverlening niet meer op het door ons gewenste niveau konden uitvoeren.

 

Wel waren wij zeer verrast door de vele positieve en begripvolle reacties op ons besluit om onze activiteiten (voorlopig) stop te zetten. Hieruit bleek een grote tevredenheid over onze wijze van dienstverlening met de nadruk op service en klantvriendelijkheid.

 

De nog steeds voortdurende Schipholproblematiek en de huidige energiecrisis geven ons nog niet het vertrouwen om onze dienstverlening weer te herstarten. Wij zullen de ontwikkelingen afwachten en hopen voorjaar 2023 een definitieve beslissing te kunnen nemen.

 

Wij danken alle onze cliënten voor het vertrouwen in en de blijken van waardering voor onze activiteiten.

 

Verder wensen wij u allen prettige feestdagen en een goed 2023

 

Airport Business Parking en 123 Parking
Cees van Altena en Debby Loevesijn

Stop dienstverlening tot voorjaar 2023