Ervaringen en reviews

Jaap L
Betrouwbaar team met nette parkeerplaatsen vlak naast Schiphol. De duidelijke tarieven en optionele extra diensten zijn prettig.
Karim Tazmi
Werkelijk binnen 4 minuten voor de vertrekhal van Schiphol. Fijn geholpen bij aankomst.

“Mijn secretaresse hoeft niet meer te bellen en zoeken naar een parkeerplek t.b.v. mijn zakelijke trips. En dan ook nog de mogelijkheid om een zakenrelatie of mijn familie het gebruik aan te bieden. TOP service!"

Paul la Grouw, Senior manager van Nippon Express Euro Cargo B.V.

Zoals in onze eerdere berichtgeving aangegeven hebben wij onze dienstverlening per 1 juni 2022 stopgezet. Personeelstekort en de enorme impact van de bij iedereen bekende problemen op de luchthaven Schiphol lagen hieraan ten grondslag. Vertraagde bagageafhandeling, wijziging en uitval van vluchten waren de oorzaak dat wij onze dienstverlening niet meer op het door ons gewenste niveau konden uitvoeren.

 

Wel waren wij zeer verrast door de vele positieve en begripvolle reacties op ons besluit om onze activiteiten (voorlopig) stop te zetten. Hieruit bleek een grote tevredenheid over onze wijze van dienstverlening met de nadruk op service en klantvriendelijkheid.

 

De nog steeds voortdurende Schipholproblematiek en de huidige energiecrisis geven ons nog niet het vertrouwen om onze dienstverlening weer te herstarten. Wij zullen de ontwikkelingen afwachten en hopen voorjaar 2023 een definitieve beslissing te kunnen nemen.

 

Wij danken alle onze cliënten voor het vertrouwen in en de blijken van waardering voor onze activiteiten.

 

Verder wensen wij u allen prettige feestdagen en een goed 2023

 

Airport Business Parking en 123 Parking
Cees van Altena en Debby Loevesijn

Stop dienstverlening tot voorjaar 2023